پچ پنل فیبر نوری
پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبرنوری چیست؟

در راه اندازی شبکه بر اساس کابل و فیبر کابل ها پس از نصب به هر روشی در نهایت در یک جا جمع شده و از آنجا به تجهیزات نهایی مانند سوییچ متصل می گردند.  پچ پنل Patch Panel با اشغال کمترین فضا به کابل کشی فیبر نوری کمک نموده و سازمان دهی راحت تر و مدیریت بهتری را برای آن فراهم می کند. از وظایف آن می توان به رابطه بین نودها و سوئیچ ها, سهولت و زیبایی در کار و جلوگیری از آسیب دیدن کابل ها اشاره کرد.

مزایای استفاده از پچ پنل فیبر نوری

  • مدیریت راحت تر و سریعتر شبکه به دلیل تجمیع کابل ها در یک نقطه.
  • سهولت در عیب یابی و رفع نواقص احتمالی.
  • حفط و نگهداری اتصالات نهایی و فیوژن های زده شده.
  • نظارت راحت تر و گسترش شبکه .

انواع پچ پنل فیبر نوری

وظیفه اصلی پچ پنل فیبر نوری، فراهم آوردن امکانی برای خاتمه دادن تارهای فیبر نوری ( یا جوش دادن تارهای فیبر نوری به پیگتیل ) می باشد. هر تار از کابل فیبرنوری موجود در پچ پنل، به یک پیگتیل فیوژن شده و بسته به نوع کانکتور پیگتیل، از آداپتور مناسب در پچ پنل، جهت اتصال پیگتل به آن استفاده می شود. پچ پنل های فیبر نوری در دو گروه اصلی زیر دسته بندی می شوند:

  1. wallmount : این نوع از پچ پنل ها ، غیر رکمونت بوده و جهت نصب بر روی دیوار می باشند. در حالت عادی، ظرفیت این نوع پچ پنل ۱۲ رشته یا تار فیبر نوری ( ۶ پورت ) می باشد. این نوع پچ پنل با عنوان باکس دیواری نیز معروف می باشد.
  2.  Rackmount : همانطور که از نام این نوع پچ پنل مشخص است، قابل نصب در رک های استاندارد شبکه بوده و در انواع مختلف ریل دار، ثابت و در ظرفیت های مختلف ( از لحاظ تعداد رشته یا تار فیبرنوری ) قابل ارائه می باشند.

ظرفیت های پچ پنل فیبر نوری

هر پورت فیبر نوری شامل دو کور می باشد که یک لینک را تشکیل می دهد. پچ پنل فیبرنوری بسته به تعداد لینک ها در مدل های مختلف ۱۲، ۲۴، ۴۸ و بالاتر ساخته می شوند. با توجه به تعداد لینک موجود پچ پنل مناسب را انتخاب می کنیم. پچ پنل فیبر نوری از لحاظ دسترسی به فیبر های داخل در مدل های مختلفی ساخته می شود.

قیمت پچ پنل فیبر نوری چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت ها میتوانید با بخش فروش فروشگاه اینترنتی فیبران تماس بگیرید یا محصول مورد نظر خورد را در سایت فیبران جستجو فرمایید.