دسته بندی محصولات
اتصالات میکرو داکت
(5)
میکروکابل
۱۷+

دیگر دسته بندی ها

براساس قیمت:
بر اساس برند

نمایش 1 - 11 کالا از 11

میکرو داکت

میکرو داکت فیبر نوری چیست؟

میکروداکت فیبر نوری یکی از جدیدترین محصولاتی است که برای انتقال کابل های فیبر نوری، دوربین های مخابراتی و انتقال شبکه کاربرد دارد. برطبق مکان کاربرد، میکرو داکت های فیبر نوری می توانند شامل کانال و سایزهای متفاوت باشند و در هر رنگی قابل سفارش می باشد. لوله های میکروداکت از ۱ الی ۲۴ کاناله و در اندازه های ۲۵۰-۵۰۰-۱۰۰۰ متری قابل تولید می باشند . کابل های فیبر نوری مورد استفاده در میکرو داکت به کابل های AIR BLOW یا کابل های دمش فیبر نوری شناخته می شوند و با استفاده از سیستم شوتینگ فیبر نوری AIR BLOWN FIBER) ABF) این کابل ها وارد میکرو داکت می شوند.

میکرو داکت و میکرو کابل فیبر نوری

میکرو کابل فیبر نوری و میکروداکت اصطلاحی است که برای مدل جدیدی از کابل های فیبر نوری مورد استفاده در پروژه های FTTH یا رسادن فیبر به منازل اعمال می شود که کابل هایی با ظرفیت بالا و قطر کوچک هستند. تارهای نوری مقاوم در برابر خمش یا Bend Insensitive یا BI اجازه می دهند تا تار های نوری در داخل میکرو داکت ها با تراکم بسیار بالاتری قرار گیرند چرا که فیبر های BI حساسیت کمتری نسبت خمش در مقایسه با تار های فیبر نوری معمولی دارند.رفیبر های BI می توانند با پوشش های بافر اولیه با قطر کوچکتر، 200 میکرون یا کمتر که از 250 میکرون که قطر معمول برای تارهای فیبر عادی میباشد پوشانده شوند و این امکان را می دهد که فیبر های بیشتری در فضای کمتر به شکل فشرده تر قرار داده شوند. تفاوت بین کابل های فیبر نوری معمولی وکابل های فیبر نوری میکرو بسیار قابل توجه میباشد. یک کابل لوز تیوب 144 کر (تار فیبر) قطری معادل 15-16 میلی متر را دارا میباشد، در حالی که یک کابل میکرو با تعداد تار نوری یکسان با قطر 8 میلی متر می باشد( نیمی از اندازه و حدود یک سوم وزن). اندازه کوچکتر با قرار گیری تعداد تارهای فیبر نوری بیشتر ، طراحی تا بیش از 3000 تار فیبر نوری را امکان پذیر می نماید. کابل های میکرو در هر دو مدل داخلی indoor و خارجی Outdoor قابل ارائه میباشند. اندازه كوچك آنها يك روش نصب متفاوت را فراهم مي نماید كه فناوری دمشی blown در داکت های داخلی میکرو نامیده میشود. واقعیت این است که کابل در داکت دمیده نمی شود بلکه در هوا شناور می شود و با وجود کاهش اصطکاک بین کابل و کانال پلاستیکی داکت، کابل داخل داکت به جلو میرود.

مزایای میکرو داکت فیبر نوری

  • انعطاف پذیری در طراحی شبکه
  • انشعاب گیری آسان میکرو داکت
  • سرعت ارتقاء شبکه در آینده
  • سرعت در عملیات کابل کشی و ارتقاع شبکه و تعمیر و نگهداری
  • افزایش ظرفیت شبکه با کمترین هزینه ممکن در زیر ساخت های میکرو داکت
  • سهولت نصب میکرو داکت در زیر ساخت های کنونی مخابرات
  • حداقل هزینه و فضای لازم برای حفاری و نصب داکت
  • کاهش هزینه های حفاری و گود برداری
  • کاهش هزینه های سرمایه گذاری در پروژه ها
  • سهولت تزریق در شبکه داکت موجود
  • برد شوت کابل بالا
  • تنوع سایز ، اندازه ، ظرفیت و همینطور رنگ بندی میکرو داکت
  • استحکام بالا و مقاومت زیاد در برابر له شدگی و خرد شدن
  • استحکام بالای میکرو داکت ها در برابر عوامل محیطی خشن و فشار مستقیم
  • تنوع رنگ و چاپ متراژ برای سهولت اجرا
  • استانداردهای بروز کابل کشی و انشعاب گیری میکرو داکت

انواع میکرو داکت فیبر نوری

میکرو داکت  ها درسایزهای متنوع تولید می شوند:
میکرو داکت7 کاناله 16*12 میلیمتر
میکرو داکت 7 کاناله14* 10میلیمتر
میکرو داکت 4 کاناله14*10 میلیمتر
میکرو داکت 4 کاناله 7*4 میلیمتر

کابل فیبر نوری دمشی Air-Blown Fiber

نوع دمشی کابل های میکرو که ساختار آن به صورت کامل به شکل کابل نمی باشد وجود دارد که با دمش تیوب های حاوی تارهای فیبر نوری داخل داکت ترانک ها ایجاد می گردند، و درواقع دارای مجراهای پلاستیکی مناسب دمش تیوب های فیبر با گاز فشرده می باشند و اگر نیاز به توسعه و بروزرسانی باشد، تیوب های فیبر قدیمی را میتوان خارج نمود و یا در قسمت های جدید تیوب های جدید را با فناوری دمش قرار داد. هر دو مدل داخلی و خارجی کابل های فیبر دمشی در دسترس هستند و بیشتر از آن برای پروژه های رساندن فیبر به منازل FTTH یا (Fiber to the Home) استفاده می شود (البته در کشور های توسعه یافته). تیوب های مخصوصی لازم است تا از طریق لوله های دارای روکش راحت تر دمیده شوند،این تیوب ها در هر دو حالت سینگل مود و مالتی مود در دسترس میباشند. نصب آن کمی گرانتر میباشد زیرا ابتدا داکت های مخصوص آن بایستی نصب گردند، تجهیزات ویژه و فناوری نصب با ایجاد تونل هوا از طریق دمش گاز نیاز به نیروهای آموزش دیده را ملزم می نماید، البته برای بروزرسانی ها بسیار مقرون به صرفه است.

میکرو داکت 7 و 4 کاناله فیبر نوری چیست؟

میکرو داکت 7 و 4 کاناله یکی از جدید ترین و مقرون به صرفه ترین راهکار های انتقال کابل فیبر نوری AIR BLOW استفاده از میکرو داکت بعنوان نسل چهارم لوله های مخابراتی می باشد. میکرو داکت در حقیقت لوله های پلی اتیلنی با تراکم بالا که به اختصار HDPE (HIGH DENSITY POLYETHYLENE) نامیده می شود می باشند. میکرو داکت ها دارای یک لوله با قطر بزرگ خارجی و چندین لوله داخلی با قطر کوچکتر درون لوله خارجی می باشند که محفظه داخلی لوله های مرکزی مسیری برای حرکت کابل فیبر نوری را فراهم می کند.(البته ساختار های دیگر میکرو داکت نیز وجود دارد) استفاده از مواد پلی اتیلنی تجزیه ناپذیر در طبیعت و عدم استفاده از ساختار های فلزی امکان دفن مستقیم میکرو داکت را در زمین فراهم میکند با این کار یک کانال زیر زمینی برای قرار دادن کابل های فیبر نوری در زمین بوجود می آید

اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ

ﻫﺮ ﭼﻨﺪ اﯾﺠﺎد ﯾﮏ ﻣﺴﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﺑﺮاي ﻓﯿﺒﺮ ﮐﻤﯽ ﻏﯿﺮ اﻗﺘﺼﺎدي اﺳﺖ اﻣﺎ در ﺻﻮرت اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ ﻫﺎ در ﮐﻒ واﺣﺪ ﻫﺎ ﻣﯿﺰان اﻣﻨﯿﺖ و ﺳﻼﻣﺖ ﻓﯿﺒﺮﻫﺎ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد. نکات اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ در داﺧﻞ واﺣﺪ:

1- ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ دو ﻧﻘﻄﻪ اﺗﺼﺎل ﺑﯿﺸﺘﺮ از 25 ﻣﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ.

2- در ﻣﺴﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ (25متر) ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ از دو اﻧﺤﻨﺎ 90 درﺟﻪ ﯾﺎ ﯾﮏ اﻧﺤﻨﺎء 180 وﺟﻮد داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﮐﻪ در ﺻﻮرت وﺟﻮد، ﻃﺮاﺣﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻮﻧﻪ اي ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ Pull Box اﺳﺘﻔﺎده ﮔﺮدد.

3- ﺑﺮاي ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﻗﻄﺮ ﮐﻤﺘﺮ از 5cm ﺣﺪاﻗﻞ ﺷﻌﺎع ﺧﻤﺶ 6 ﺑﺮاﺑﺮ ﻗﻄﺮ داﺧﻠﯽ و ﺑﺮاي ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎي ﺑﺎﻻي 5 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﺷﻌﺎع ﺧﻤﺶ 10 ﺑﺮاﺑﺮ ﻗﻄﺮ داﺧﻠﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

4- ﺑﻪ ﻫﯿﭻ وﺟﻪ ﭘﯿﭻ ﺧﻮردﮔﯽ در ﻣﺴﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮل ﻧﯿﺴﺖ.

5- ﻣﯿﺰان ﻧﯿﺮوي ﮐﺸﺶ ﮐﺎﺑﻞ ارﺗﺒﺎط ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﺎ اﺟﺮاء اﻟﻤﺎﻧﻬﺎ ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ. ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻃﻮل ﻟﻮﻟﻪ، ﺟﻨﺲ روﮐﺶ، ﺗﻌﺪاد ﺧﻢ ﻫﺎ و … دارد ﻟﺬا ﻃﺮاﺣﯽ ﺷﺒﮑﻪ ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ اي ﺑﺎﺷﺪ. ﮐﻪ ﻧﯿﺮوي ﮐﺸﺶ ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز از ﻇﺮﻓﯿﺖ اﺳﻤﯽ ﻓﯿﺒﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮔﺮدد. (ﻧﯿﺮوي ﮐﺸﺶ را ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از رواﻧﺴﺎزﻫﺎ ﮐﺎﻫﺶ داد)

6- ﻃﺮاﺣﯽ Pull Box ﻣﺴﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ دﯾﺪه ﺷﻮد. (از ﻧﺼﺐ و ﻃﺮاﺣﯽ در ﻣﺤﻠﻬﺎي ﺑﺎ ﻗﻮس ﻣﻼﯾﻢ ﺧﻮدداري ﮔﺮدد)

7- در زﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﻣﯿﮑﺮوداﮐﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻧﻘﻄﻪ ﺗﺠﻤﯿﻊ ﻣﯽ رﺳﻨﺪ ﺑﺎﯾﺪ 2.5 ﺗﺎ 7.5 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﺳﻄﺢ ﮐﻒ اﺗﺎق ﻗﺮار ﮔﯿﺮﻧﺪ. و اﯾﻦ ﻋﻤﻞ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽ ﺷﻮد در ﻫﻨﮕﺎم ﺳﺎﺧﺖ و ﺳﺎز و ﺑﺘﻦ رﯾﺰي ﻣﺎﯾﻌﺎت ﺑﻪ داﺧﻞ داﮐﺖ ﻧﻔﻮذ ﻧﮑﺮده و ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﻟﻮﻟﻪ ﻧﮕﺮدد.

8- ﺗﻌﺪاد اﻧﺸﻌﺎﺑﻬﺎي ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﻔﺎرش ﺑﻪ ﺳﺎزﻧﺪه ﻣﯿﮑﺮوداﮐﺖ ﺑﺎﺷﺪ.

9- ﺑﺘﻦ رﯾﺰي روي ﻣﺴﯿﺮ ﻫﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺼﻮرت ﯾﮏ ﻣﺮﺣﻠﻪ اي ﯾﺎ دو ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﺎﺷﺪ.

ﻣﺤﺎﺳﺒﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ میکرو داﮐﺖ

ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﯾﻨﮑﻪ به طور عمومی در ﻫﺮ ﻣﺴﯿﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ از 3 ﻧﻘﻄﻪ اﺗﺼﺎل ﻧﻤﯽ ﺗﻮان داﺷﺖ، باﯾﺪ ﻇﺮﻓﯿت ﻣﯿﮑﺮو داﮐﺖ ﺑﮕﻮﻧﻪ اي ﺑﺎﺷﺪ.

ﮐﻪ در ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﻇﺮﻓﯿﺖ ، ﺣﺪاﮐﺜﺮ %40 ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﻬﺎﯾﯽ آن ﭘﺮ ﮔﺮدد.

در زﻣﺎن ﻫﺪاﯾﺖ داﮐﺖ ﺑﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﺧﺎرج ﺑﻪ داﺷﺘﻦ ﯾﮏ داﮐﺖ Branch (اﻧﺸﻌﺎب) نیاز اﺳﺖ. (در روﺷﻬﺎي ﻧﻮﯾﻦ از ﯾﮏ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﯿﺶ ﺳﺎﺧﺘﻪ Under Cellular System اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮔﺮدد.)

ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺟﻨﺲ اﯾﻦ داﮐﺖ ﻫﺎ ﻧﻤﯽ ﺗﻮان ﺑﯿﺸﺘﺮ از 60 ﻣﯿﻠﯽ ﻣﺘﺮ روي آﻧﻬﺎ ﺑﺘﻦ رﯾﺰي ﮐﺮد.

در زﻣﺎن اﺗﻤﺎم ﻣﺴﯿﺮ اﻓﻘﯽ ﺑﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﻋﻤﻮدي ﻣﯽ رﺳﯿﻢ ﮐﻪ اﺗﺼﺎل آﻧﻬﺎ ﻃﺒﻖ اﺳﺘﺎﻧﺪارد ATIS0600318 ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

قیمت میکرو داکت فیبر نوری و نحوه خرید میکرو داکت فیبر نوری

برای اطلاع از آخرین قیمت ها و خرید میکرو داکت های فیبر نوری به سایت فروشگاهی فیبران مراجعه کنید یا با مشاورین فروش فیبران تماس بگیرید.

مقایسه ( 0 مورد )
0
شما این محصولات را انتخاب کرده اید  0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.